Ontdek de nieuwste zorginnovaties en oplossingen voor mensen met een beperking tijdens de EACD Experience Room in de beurshal van het Brugse BMCC. De beurs is er voor de doelgroep en zijn/haar familie, maar ook zorgverstrekkers (artsen/therapeuten/...), innovatiemanagers, ... Kortom iedereen met een hart voor inclusie, is meer dan welkom om onze belevingsbeurs te bezoeken. Samen verkennen we de grenzen van herstel. We ontmoeten elkaar om revalidatie en ondersteuning naar een hoger niveau te tillen. De beurs is een samenwerking van EACD met koepelorganisatie In4Care en vzw Stijn.
Wat maakt onze EACD Experience Room bijzonder?

Laagdrempelig: iedereen is welkom. Therapeuten en artsen kunnen er de nieuwste revalidatiehulpmiddelen testen, patiënten kunnen er een technologie ondersteund vrijetijdsaanbod verkennen, ... Er is een breed aanbod van low- tot high-tech toepassingen.

Uitproberen staat centraal: Het begrip 'experience' staat centraal. De beurs is ingericht om te beleven, om te testen, om feedback te geven aan de makers. Kortom om de zorgtechnologie die ontworpen werd kenbaar te maken, bespreekbaar te maken én nog beter te maken in afstemming met voor wie de technologie bedoeld is.

Connectie maken: De beurs zet heel sterk in op netwerken en connectie tussen alle bezoekers. Een speciaal ontworpen ruimte - het Nestlé Connection Café - brengt je in contact met een netwerk van standhouders, zorgtechnologen, therapeuten, andere bezoekers, ... Connecteren en ervaringen uitwisselen, is een centrale doelstelling van de beurs.Een initiatief van:
                 
               In samenwerking met:
Platinum sponsor:

    
        
    
    
    
    


Ontdek de standhouders:  
     
    
     

Powered by Wild Apricot Membership Software